Teodora Stepančić (1982, Srbija) rođena je u Beogradu, a trenutno živi i radi u Holandiji. Aktivna je kao kompozitor, pijanista, performer i improvizator.

Član je i jedan od osnivača nekoliko ansambala, baziranih u Holandiji: SZ, Modelo62, D€N HAAG A££$TAR$ €N$€MB£€. Trenutno sprema turneje i koncerte po Velikoj Britaniji, Holandiji, Švajcarskoj, Nemačkoj, Norveškoj i Islandu sa različitim programima, uključujući premijere i izvođenja dela savremenih kompozitora (Majkla Finisija /Michael Phenicie/, Janka Ferdauna /Janko Ferndaun/, Džastina Kristensena /Justin Christensen/, Džejmsa Tenija /James Tenney/, Klarensa Barloua /Clarence Barlow/), kao i koncerte slobodne improvizacije.

Alluminium obsession, za glas, je jedna od kompozicija u kojoj aluminijum igra važnu ulogu u modifikovanju zvuka u ovom slučaju jednostavne melodije za solo glas. Takođe aluminijum je bitan vizuelni i dramaturški element izvođač „preparira” svoj glas aluminijumom i drugim objektima. Ovu kompoziciju premijerno je izvela Lovorka Holjevac u Hagu 2007. godine, za koju je delo i pisano.